Tietoja

Wiikki on entisen metsäkartanon navetta-  ja tallirakennuksesta kunnostettu persoonallinen ”boutique” majatalo,  huovutustuotteiden lahjapuoti, sesonkikahvila ja kesä juhlatila. Navetan ylisillä juhlatila ja tanssilava soveltuvat erinomaisesti kesäisin erilaisten perhejuhlien järjestämiseen,  sekä kahvilan tila yritysten pieniin (max 20 henk.) kokouksiin.

Wiikki on uniikki pysähdyspaikka Viitasaarella, puolessa välissä Suomea etelästä pohjoiseen  ja aivan E4- tien varrella. Wiikin majatalossa on 8 kpl eri kokoisia huoneita. Majoitamme myös pitkäaikaiseen käyttöön ja koko majoitusta esim. juhlatilaisuuksiin.

Huoneiden varustus:
Jokaisessa huoneissa on omat suihku ja WC, sekä TV.  Aulatilassa asiakaskäytössä on jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin, sekä mikro.

* Lemmikit ovat sallittuja ilman erillistä maksua.

* Sisäpihalla sijaitseva parkkipaikka on tilava myös isoille autoille ja tarvittaessa auton lämmitys on mahdollista.

Näin löydät perille:

 Osoite on;  Kokkolantie 16B, 44500 Viitasaari 

Wiikin Majatalo sijaitsee E4- tien varrella,  15km Viitasaarelta ja 23km Pihtiputaalta Kinnulaan ja Kannukseen menevän E775- tien risteysalueella.

Wiikki on valkoinen kivirakennus (entinen talli/navetta) ja löytyy sisäpihalta, keltaisen Kartano Wiitatupa rakennuksen takana. Majoituksen parkkipaikka on sisäpihalla.